În sfârșit, un început

Dacă trăiești în România și nu ai stat toată viața într-o peșteră, știi deja cât de gravă este problema câinililor fără stăpân în București și nu numai.

Atât capitala, cât și alte orașe din țară colcăie de câini maidanezi, înfometați, eventual abuzați, gata să atace în lupta pentru propria lor supraviețuire. De foarte multe ori, cei care le cad în gheare sunt victime care nu am nicio șansă; copii, bătrâni, oameni cu handicap.
Problema asta persistă de mult timp, din lipsă de interes, multă inconsistență și din pricina prezenței unor grupuri de persoane care fac mulți bani din chestia asta, numite în continuare ONG-uri sau, comun, iubitorii de animale.

Acum ceva timp a apărut pe Facebook o pagină anti-existenței câinilor maidanezi pe străi, Câinii maidanezi, pericol public. La început nu s-a bucura de prea multă atențe, fiind considerați agresivi, criminali, etc. Acești oameni nu vor decât să ne deschidă ochii, specificând faptul că nu este normal să trăim cu pericolul pe stradă și întărind ideea de parcuri, străzi, civilizație sigură.
În acest moment, în București, este mai mare șansa de a muri mușcat de un câine, decât de a fi ucis de un criminal în stradă, ceea ce este foarte straniu pentru o capitală a Uniunii Europene.

Până acum câteva zile când, un copil de patru ani a fost ucis în parcul Tei de o haită de maidanezi. De ce ? A căzut victimă, la fel ca alții înaintea lui. La fel cum vor câdea și alte victime colților maidanezilor din București, și nu numai. Pot fi părinții vorștri, poate fi soțul, soția, pot fi copiii voștri, bunicii, sau chiar voi înșivă. Securitatea în fața haitelor dezlănțuite este doar o iluzie și este un joc de noroc de fiecare dată când vii de la serviciu.

Personal, am numărat într-o zi, când veneam de la serviciu, în drum spre casă, numai de la ieșirea de la metrou Piața Muncii până la blocul în care locuiesc. Am numărat nu mai puțin de 21 de câini.

Tot ce se dorește este un oraș curat, fără pericule, și cu străzi lăturalnice unde nu pândește un pericol iminent.

Pro Civilizație Secolul 21 organizează Vineri, 6 septembrie în Piața Romană din București, de la ora 19:30 un miting anti-maidanezi. Ei au curajul să pornească acest proiect și sunt extrem de fericit să particip.
De asemenea, vă invit să semnația Petiția Anti-maidaneză.

 

Marea Britanie- peste 8000 de eutanasieri anual.
Belgia – 17.469 eutanasieri intr-un singur an
S.U.A – 3-4 MILIOANE DE EUTANASIERI (CAINI SI PISICI ) -ANUAL
cANADA- 7.644 DE CAINI + 40.790 pisici eutanasiate anual.
Romania:
2006 -japonez ucis de caini (aflat in Romania)
2008- o fetita de 6 ani ucisa de caini
2011 – Taniușa Stanchievici a decedat muscata de caini maidanezi
2011 -femeie de 62 de ani ucisa de caini in sectorul 5
2012 -femeie de 71 de ani ucisa de caini in Baia Mare.
2012 -baietel ucis de caini in Suceava -Samil T (numele lui)
2012 -batran de 75 de ani ucis in judetul Vaslui
2013 -bebelus mancat de viu de cainii vagabonzi in Gorj.
2013 -copil de 4 ani ucis de caini in Bucuresti. un altul de 6 ani ranit.
-Anual zeci de mii de oameni muscati. Zeci de mii de injectii anti -rabic
-Anual milioane de lei cheltuite pe “castrari, hraniri, deparazitari,sortari etc
REZULTAT: oamenii sunt muscati si mor in continuare!

 

Pro Civilizație Secolul 21 organizează un miting anti-maidanezi și, în același timp, de susținere a familiei copilului ucis de maidanezi ieri, în zona Parcului Circului.VREM RIDICAREA DEFINITIVĂ A CÂINILOR MAIDANEZI DE PE STRADĂ! Haideți sa ne strângem cât mai multi VINERI, în PIAȚA ROMANĂ – începând de la ora 19,30 pana la ora 21,30 – la un MITING AUTORIZAT, pentru a cere factorilor de decizie (Guvern, Parlament, primării) să ia măsuri imediate și eficiente pentru asigurarea DREPTULUI LA VIAȚĂ, LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ, PENTRU NOI ȘI FAMILIILE NOASTRE!NU MAI VREM COPII MUTILAȚI ȘI UCIȘI DE CÂINII FĂRĂ STĂPÂN!NU MAI VREM SĂ FIM TERORIZAȚI DE CÂINII MAIDANEZI!Vă așteptăm să fiți alături de noi și să arătăm autorităților că ne-am săturat de maidanezi pe străzi. Ne-a ajuns! Băiețelul de patru ani nu e primul copil ucis. Mâine, copilul oricăruia dintre noi se poate afla în pericol! PS – Vă rugăm distribuiți și voi pe paginile voastre acest anunț, poate le pasă și altora și ne ajută cu prezența lor.

1 thought on “În sfârșit, un început”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s